Kortur 2024

Kortur 2024: Korfestival i Kristiansand

«Siste nytt»:

05.04.: Marit sendte Tomm noen spørsmål i dag, og her er svaret fra Tomm:

Hei Marit. Takk for mail og gode spørsmål. Vi har lagt ut hva VI skal være med på, men jeg ser at vi skal legge ut litt mer og flere detaljer. Antar at du målbærer spørsmål som mange har. Vi har bl.a. meldt hele koret på Sangerfesten i Aquaramahallen med buffé og en drikke på lørdagen (det informerte vi om i forbindelse med innbetaling av påmeldingen) og fiskesuppe med tilbehør og 2 drikker 😊 på torsdagen. Vi har vurdert det slik at vi IKKE organiserer noe felles på fredag p.g.a. Bøksle konserten som er 19-21. Vi har tenkt at vi tar det litt på sparket for ikke å MÅTTE være et bestemt sted, en bestemt tid. Men som sagt, vi skal fylle på litt mer info og så kommer nok web redaktør med en oppdatering. Hils og god helg til deg også.😊 Tomm

04.04.:

Landsfestival for kor 2024
Informasjon til påmeldte kor – 4. april
Her kommer litt mer informasjon til festivalkor og litt påminnelser.
Nytt skjema som skal fylles ut nå!
Nå har vi et siste skjema alle kor må fylle ut, hvor vi spør om det er noen matallergier hos de som skal spise på sangerfesten. Vi ønsker også å vite når korene kommer til Kristiansand, og om det er noen som bruker rullestol. Alt dette så vi kan gjøre oppholdet best mulig for alle.
Kor som vil opptre på sangerfesten?? Send en e-post til korfestival24@inspirama.no med litt informasjon om koret og en begrunnelse for opptreden. Festivalkomiteen velger noen kor som får opptre. Det er ellers åpent for pop up spontan korsang ved bordene.
Reservere plass for lunsj og middag under festivalen.
Vi anbefaler å forhåndsbestille plass på restauranter for å spise sammen hele koret.
Vi har kontaktet restauranter og hoteller, og kan nå tilby gode steder med rabatter til festivalkor. All informasjon er samlet på en side på nettsiden. Se mer info lenger nede.
Se også tilbud til festivaldeltakere fra Kunstsilo, med egne omvisninger for oss og redusert inngangsbillett. Kunstsilo åpner 11. mai – akkurat i tide til vår korfestival.
Video av koret til promovideo
Kvadraturforeningen i Kristiansand vil gjerne lage en video og reklamere for korfestivalen og korene som kommer til byen. Send gjerne:
20 sekunder opptak av koret synger fra Hallelujakoret 20 sekunder korets navn, hvor dere kommer fra, og gjerne at dere gleder dere til å komme på festival i Kristiansand. Tas enkelt opp med en mobil, og send til korfestival24@inspirama.no
Vi har lansert publikumsprogrammet hos Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Nyheten her Vi vil jo ha publikum til all den fine korsangen!
Det nærmer seg! Vi gleder oss!!
  • 30.03. : Anita har sendt ut faktura til alle. Husk betalingsfristen som er 21. april.

PROGRAM: