Kategorier
Nyheter

Og så går turen til Bad Nauheim

16991718Årets kortur går til Bad Nauheim, der vi skal på gjenvisitt til Regenbogenchor for å være med på feiringen av deres 25 års jubileum. De har forberedt et allsidig program for oss, der alle poster avsluttes med: .. og så skal vi ha det hyggelig sammen, med mat og drikke!

Det blir sightseeing i Wetterau-området og fest den første dagen, mens lørdagen blir konsertdagen, med fest etterpå.

2011_06_25_RBC_Konzert_Flyer_11710Konserten har tittelen: Von Barock bis Rock: Grieg meets Rammstein! Her bør det være noe for enhver smak.

Søndag blir det utfart til Saalburg, med en gammel Kohorts-forlegning ved Romerrikets grense mot Goterne. Et bra sted å ha konsert med bl. a. latinske og tyske tekster. The Romans meets the Goths? Med sanger på engelsk, norsk og samisk i tillegg, kan dette bli et nytt Babel.

Vi tror dette blir nok en fin kor-opplevelse!

Av helgetenor

Korets notetroll, som må legge om til en mer ansvarlig stil i kraft av utvidet tillit. Nå skal jeg også gjøre mitt beste for å forvalte korets notearkiv.